U wil een dakraam, lichtstraat of lichtkoepel laten plaatsen?

Waarom een lichtkoepel laten plaatsen?

Wil u meer ruimtegevoel creëren in huis, dan is een lichtstraat of lichtkoepel laten plaatsen een interessante denkpiste. Meer daglicht toelaten zal uw leefruimtes namelijk aanzienlijk ruimer doen aanvoelen en het er ook aangenamer vertoeven maken.
We kunnen zo’n lichtkoepel plaatsen in een nieuw, maar evengoed in een bestaand dak. We komen sowieso eerst ter plaatse om uw dakconstructie en de mogelijkheden te bekijken en dan hoeft u alleen nog maar te kiezen uit de vele types en opties.

Velux dakraam, lichtstraat of lichtkoepel?

Bij hellende daken wordt doorgaans een Velux® dakraam geplaatst. Met zo’n dakraam kan u immers licht én lucht in de ruimte binnenlaten.
In platte daken kan een klassieke lichtkoepel of een langwerpige, vlakke lichtstraat geplaatst worden. Deze laatste creëert een opvallend strak en eigentijds uitzicht.

Heel wat keuze

Al onze lichtkoepels en lichtstraten zijn duurzaam en hagelbestendig. U hoeft zich dus geen zorgen te maken, deze lichtkoepels kunnen best tegen een stootje. De huidige generatie lichtkoepels kan bovendien uitstekende isolatiewaarden voorleggen. Een lichtkoepel laten plaatsen hoeft dus geen energieverlies meer te betekenen!

Ook voor de afwerking heeft u heel wat opties om uit te kiezen:

  • diverse afmetingen

  • mat of transparant glas

  • dubbelwandig of 3-wandig

  • met of zonder bedieningssysteem voor openen en sluiten

Wil u wél meer licht in huis, maar liefst geen warmte, dan is de heatstop lichtkoepel precies wat u zoekt. Deze lichtkoepel laat immers maximaal daglicht door, maar houdt de infrarood stralen van de zon tegen. Uw ruimte wordt daardoor wél verlicht, maar niet opgewarmd.

Moeilijk kiezen?

Blader gerust al even door onze referenties van eerder geplaatste lichtkoepels of neem meteen contact met ons op voor een gratis plaatsbezoek in te plannen. Wij komen namelijk gratis en vrijblijvend bij u langs om uw wensen en de verschillende mogelijkheden te overlopen.

gratis e book