Van dakpannen laten vervangen tot nieuw dak laten leggen

Wij verzorgen echt ALLE werken aan hellende daken in regio Antwerpen

Bent u een nieuwbouw woning aan het bouwen in regio Antwerpen en zoekt u nog een dakwerker om een stevig, betrouwbaar en knap uitziend dak te plaatsen? Of heeft stormweer uw schuin dak beschadigd en moet u enkele dakpannen laten vervangen? In beide gevallen zit u goed bij Dakwerken Niemann uit Antwerpen.

Onze dakwerkers kunnen namelijk alle werken aan platte en hellende daken verzorgen. Van het plaatsen van een volledig nieuw dak, tot dakbedekking, dakrenovatie, dakherstellingen en dakisolatie voor nieuwe en bestaande daken.

Van advies bij de materiaalkeuze tot de plaatsing van uw nieuw dak

Voor de plaatsing van een nieuw dak hoeft u slechts 1 vakman te contacteren. Wij plaatsen immers zowel de dakconstructie en het daktimmer gebinte als de uiteindelijke dakbedekking.

De keuze voor die dakbedekkingsmaterialen is erg uitgebreid en zal in grote mate de technische prestaties, het uitzicht en de kostprijs van uw nieuw dak bepalen. U kan dus best de verschillende voor- en nadelen van elk type dakbedekking in detail vergelijken, maar geen nood… Ook bij die materiaalkeuze begeleiden we u stap voor stap!

Klassieke kleipannen, budgetvriendelijke betonpannen, rustieke natuurleien of onderhoudsvriendelijke kunstleien? Wij helpen u graag met het maken van de beste keuze voor uw woning. Neem gerust ook een kijkje bij onze referenties, want daar kan u het uitzicht van elk materiaal in een volledige dakbekleding ontdekken.

Isolatie voor hellende daken

Bij Dakwerken Niemann kan u zowel een nieuw als een bestaand hellend dak laten isoleren. We komen eerst ter plaatse om uw dakconstructie te bekijken en kiezen vervolgens de meest geschikte dakisolatietechniek uit in functie van uw dak. Zo bent u zeker van maximale thermische isolatie en maximale energiebesparing en voldoet uw dakisolatie ook aan de technische vereisten voor dakisolatiepremies.

Herstellingen aan hellende daken

Ook voor diverse herstellingen aan schuine daken in regio Antwerpen kan u op Dakwerken Niemann rekenen. Overweegt u een complete dakrenovatie en wil u alle bestaande dakpannen laten vervangen door een nieuwe dakbedekking of moet u slechts enkele dakpannen laten vervangen na stormschade? Geen werk is te groot of te klein voor onze dakwerkers, dus aarzel niet om ons vrijblijvend te contacteren.

Nieuwsgierig naar het prijskaartje?

Bij Dakwerken Niemann vinden we een optimale prijskwaliteitverhouding ontzettend belangrijk. Vraag nu een gratis plaatsbezoek en vrijblijvende offerte aan voor uw dakwerken in regio Antwerpen. Wedden dat onze tarieven beter meevallen dan verwacht?