Misschien is uw plat dak laten vervangen geen slecht idee…

Roofing daken hebben nog maar weinig geheimen voor ons

Een plat dak leggen dat jaren meegaat, is vakwerk en precisiewerk. Er moet aan een correcte afwatering worden gedacht, de naden en voegen moeten nauwkeurig afgedicht worden en ook de dakbedekking moet strak en egaal geplaatst worden.

Wil u een nieuw plat dak laten leggen of uw bestaand plat dak laten herstellen of vervangen, dan heeft u met Dakwerken Niemann de geschikte dakwerker gevonden om die dakwerken tot in de puntjes te verzorgen. Wij hebben immers al heel wat vierkante meters roofing gebrand doorheen onze carrière!

Wat Dakwerken Niemann voor uw plat dak kan betekenen

  • nieuw plat dak plaatsen met roofing, roofing met leislag of groendak

  • bestaande dakbedekking vervangen door nieuw roofing dak

  • nieuwe én bestaande platte daken isoleren met isolatiewol of PIR/PUR dakisolatieplaten

  • allerlei dakrenovaties en dakherstellingen

Waarom een plat dak isoleren?

Wanneer we een nieuw dak leggen of een bestaand plat dak vervangen, denken wij meteen ook aan dakisolatie. Een plat dak isoleren levert een merkbare energiebesparing op en ook de investeringskost valt ongetwijfeld beter mee dan u had verwacht. Ook voor platte daken kan u immers dakisolatiepremies bij uw netbeheerder aanvragen.

Even inspiratie opdoen?

Wil u een nieuw plat dak laten leggen of uw bestaand plat dak laten vervangen, renoveren of herstellen? Bij onze eerder afgewerkte dakwerken kan u ontdekken hoe ons vakwerk er uitziet of wat inspiratie opdoen voor uw dakproject.

Laat u verrassen door onze prijzen!

Wij komen gratis en geheel vrijblijvend bij u ter plaatse in regio Antwerpen om uw dakproject te bespreken en een prijsofferte op te stellen. Ook voor het isoleren van een bestaand plat dak hebben we trouwens interessante en budgetvriendelijke oplossingen!